Home » Deelname Woonbeurs-Events

Hip en Stoer wonen neemt meerdere malen per jaar deel als exposant aan bekende woon-interieur beurzen en Themamarkten. Enkele daarvan zijn: Wonen&Co woonbeurs in de Martinihal te Groningen. De grote woon en interieurbeurs in Amsterdam en de Zeldzaam Mooi themamarkten doorheen het hele land. 

Op deze pagina treft u de data en belangrijke informatie van bovenvermelde woon-interieur beurzen en themamarkten. Mocht u interesse hebben om één van deze leuke evenementen te bezoeken, neem dan contact op met mij. Vaak kan u via Hip en Stoer wonen kortingskaarten bemachtigen, dat is altijd mooi meegenomen toch?

Vriendelijke groet, 

Patrick-Hip en Stoer wonen.
Het komt naderbij, de deelname aan de Wonen&Co woonbeurs 14-17 maart 2019. Met nog een aantal projecten te verwezenlijken lijken de dagen alleen maar sneller te gaan. Gezond druk in de weer dus met het maken van mooie creaties die een eervolle plek krijgen in de Hip en Stoer wonen stand op de beursvloer. Benieuwd naar al dat moois en andere bijzondere deelnemers? Reserveer alvast uw kaarten. Wees welkom voor een heerlijk bakje koffie met lekkers, ik hoop jullie daar te ontmoeten.Vriendelijke groet, Patrick-Hip en Stoer wonen.