Home » Industriële lampen handgemaakt

Industriële handgemaakte lamp "Tractor" is ontworpen uit oude gerestaureerde tractor onderdelen. Het glas is afkomstig van een oude Ford trekker uit de jaren 70. De kap waarin de fitting en lamp zich bevind is de originele kap van een Ford trekker uit de jaren 60. De steun waarop de hele lamp is opgebouwd is een afdekplaat ter bescherming van een vliegwiel dat diende om een motor aan te trekken (starten met een touw. De in hoogte verstelbare buis is oud leidingwerk afkomstig uit een woning daterend van de jaren 1950. Deze handgemaakte lamp heeft een snoer met schakelaar en is voorzien van een fitting. Lamp Tractor is door de unieke samenstelling van onderdelen slechts eenmalig te verkrijgen. Een buitenkans dus voor de liefhebbers van handgemaakte industriële lampen. 


Staande lamp gemaakt uit een originele Puch motor lamp voorzien van de originele kilometerteller. De lamp rust op een retro camera statief/driepoot en heeft een maximale hoogte van 114cm. Inclusief snoer, lamp en schakelaar. Een mooie en unieke industriële lamp die u jarenlang plezier en jaloerse blikken oplevert. Hip en Stoer wonen prijs: 179 euro exclusief verzending.


Vloer-tafellamp "Red Copper" is een industriële lamp ontworpen uit een oud straalkacheltje. De schotel heeft een imitatie koper laag gekregen, nieuwe bedrading en is voorzien van een draadkap. De lamp is inclusief, lang snoer met voetschakelaar, stekker en lamp.

VERKOCHT !

 

 


Vloerlamp "Biker" is een industriële lamp ontworpen uit een oud motorlicht daterend jaren 70.

Klik op de afbeeldingen voor vergroting.

De lamp rust op een retro camerastatief. "Biker" komt met een ruim snoer met schakelaar. Hip en Stoer wonen prijs: 89 euro exclusief. verzending. 

Info: hipstoerwonenatelier@gmail.com of: 06-39757437

 


Industriële lamp Iron Man is ontworpen op een stoere blank stalen driepoot.

Klik op de afbeeldingen voor vergroting.

De lamp is in hoogte verstelbaar. Iron Man komt met een ruim snoer voorzien van stekker en schakelaar. De draadlamp zorgt voor een sfeervol licht. Afmeting: H:110cm. Diameter kap: 22cm. 

VERKOCHT!

Info: hipstoerwonenatelier@gmail.com of: 06-39757437