Home » Stoere handgemaakte meubelen

Van maatwerk meubelen tot upcycled furniture (meubelen uit hergebruik materiaal) Hip en Stoer wonen ontwerpt het van idee tot eindproduct. Handgemaakt, unieke uitstraling en van hoge kwaliteit. Alle meubelen worden ontworpen in eigen atelier en van daaruit aan de klant geleverd. Heeft u zelf een idee/ontwerp wat u graag gerealiseerd zou zien? Maak dan een afspraak en bezoek het Hip en Stoer wonen atelier. Koffie-thee met een koekje erbij staat dan voor u klaar. 

Tot snel.

Patrick-Hip en Stoer wonen.


Rusty Table...is een stoere handgemaakte salontafel met een verhaal. Deze loodzware robuuste tafel is ontstaan door oud hout en oude balken een welverdiend tweede leven te geven. Onder en bovenblad zijn gemaakt van oude vloerplanken afkomstig uit een herenhuis. De gebruikte balken dateren uit 1957 en deden dienst als ondersteuning van de vloer boven een kruipruimte. Zowel het hout als de balken dienden heftig opgeknapt te worden. Na heel wat TLC (tender-love and care) kregen ze naar mijn mening de gewenste uitstraling. Hout en balken zijn geschuurd, gepolijst maar de geleefde uitstraling is behouden. Daar was het mij ook om te doen. Het resultaat is een unieke salontafel waarvan er slechts 1 voorradig is. De tafel rust op stalen poten die op een bijzondere manier zijn gekleurd. Salontafel en poten zijn gelakt met een beschermende laag tegen vetten, cola en wijn. Afmeting: 120x58x34cm. Hip en Stoer wonen prijs: 225 euro dit is voor de afgebeelde uitvoering. U heeft de optie om stalen retro wielen toe te voegen aan de tafel mits een meerprijs van 85 Euro. De prijs is exclusief verzending of transport. Meer informatie gewenst over levering? Neem vrijblijvend contact op via: hipenstoerwonenatelier@gmail.com. 

 


Stoere houten salontafel Old Barn. De tafel heeft een geleefd uiterlijk. Het blad is gebrand hierdoor krijgt het tafelblad een stoere uitstraling. De hele tafel is gekleurd, voorzien van een wax en bewerkt met meubelwas. Als laatste heeft de tafel een beschermende laklaag (anti vet en vlek protectie). Afmeting: 70x57x27cm. De tafel steunt op vier robuuste gietijzeren vintage wielen. Hip en Stoer wonen prijs: 159 euro exclusief transport.Van oud en afgedankt bed naar een heerlijk stoere slaapstek. Het eindresultaat spreekt voor zich. Voortaan slaapt de eigenaar van dit stoere bed met unieke uitstraling een stuk lekkerder. Moeten alleen wel de oogjes dicht uiteraard. Ik kreeg namelijk de melding dat dit bed te mooi was om in te slapen. Een droombed dus! Bent u ook in het bezit van een oud bed dat u graag anders had gezien? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Groet, Patrick-HSW

Klik op de foto voor vergroting.

Stoere salontafel

Handgemaakt meubel.

Hip en Stoer wonen atelier.

Afmeting:90x60x40cm.

Hip en Stoer wonen prijs: 120 euro. Exclusief levering.

Klik op de foto voor vergroting.

Stoere farmhouse tafel.

Handgemaakt meubel.

Hip en Stoer wonen atelier.

Afmeting:200x90x80cm.

Hip en Stoer wonen prijs: 245 euro. Exclusief levering.

Klik op de foto voor vergroting.

Stoere XL Salontafel.

Handgemaakt meubel.

Hip en Stoer wonen atelier.

Afmeting: 120x90x40cm.

Hip en Stoer wonen prijs: 145 euro. Exclusief levering.


Beste bezoeker, de handgemaakte Hip en Stoer wonen meubelen zijn verkrijgbaar in afmeting en kleur naar keuze. Deze website geeft slechts een deel van de meubel collectie weer. Ook voor maatwerk meubelen kan u bij Hip en Stoer wonen terecht. Is uw interesse gewekt? Heeft u zelf een ontwerp/idee dat u graag gerealiseerd ziet? Maak een afspraak en breng een bezoek aan het atelier. Koffie-thee met een heerlijk koekje erbij staat voor u klaar! 

Met vriendelijke groet, 

Patrick-Hip en Stoer wonen.